Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τζόρτζια

Ακίνητα προς πώληση στη Γεωργία

Συνορεύει στα βορειοδυτικά με το Τενεσί, στα βορειοανατολικά με τη Βόρεια Καρολίνα, ανατολικά με τη Νότια Καρολίνα, στα νοτιοανατολικά πλένεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό, στα νότια με τη Φλόριντα και στα δυτικά με την Αλαμπάμα
Η Γεωργία είναι ένα κράτος στα νοτιοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών, με μια πολύχρωμη περιοχή που συνυπάρχει με παραλίες, ακτές, καλλιεργήσιμες εκτάσεις και βουνά. Η πρωτεύουσα είναι η Ατλάντα και είναι επίσης η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη. Αλλού οι πόλεις που αξίζει να εξεταστούν είναι η Σαβάνα και η Αουγκούστα. Η πόλη της Σαβάνας είναι διάσημη για την αρχιτεκτονική της από το 18ο έως το 19ο αιώνα. Η Augusta φιλοξενεί το τουρνουά γκολφ Masters.
Η Γεωργία είναι ένα πλούσιο και όμορφο κράτος που έχει πολλά να προσφέρει. Η αγορά ακινήτων της Γεωργίας μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά εξαιρετικά μέρη για να ζήσει, όπως η Ατλάντα. Ενώ η Ατλάντα δεν είναι ο μόνος τρόπος που βρίσκεται, είναι ένα από τα καλύτερα για τους πολυάσχολους επαγγελματίες και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προαστίων για να επιλέξετε αν δεν θέλετε να ζήσετε στην μητροπολιτική περιοχή.
Η Γεωργία επίσης συνορεύει με τον Ατλαντικό Ωκεανό, έτσι υπάρχουν πολλές παραλίες στην πολιτεία σας. Υπάρχουν επίσης βουνά, παράκτιες πεδιάδες και πολλά άλλα. Είναι μια ζεστή κατάσταση, τόσο κοντά στη Φλόριντα που έχει επιλέξει πολλοί συνταξιούχοι να κινηθούν. Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στη Γεωργία πρέπει να ξέρετε ότι η Γεωργία έχει πολλά να προσφέρει, μια ουδέτερη αγορές ακινήτων που είναι καλές τόσο για τον αγοραστή και τον πωλητή.
Η μέση αξία των κατοικιών στη Γεωργία είναι μια αύξηση σχεδόν 7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η τάση αυτή διατηρείται και συνεχίζει να αυξάνεται κατά τουλάχιστον 4%, στο ελάχιστο.
Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη για να ζήσουν στην αγορά ακινήτων της Γεωργίας, πολλά από τα οποία είναι προάστια της Ατλάντα. Για το λόγο αυτό διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες εάν ενδιαφέρεστε για ακίνητα προς πώληση στη Γεωργία.
Τα τελευταία χρόνια, η Ατλάντα γνώρισε την αύξηση της απασχόλησης και την αύξηση του πληθυσμού, τόσο καλές ενδείξεις μιας ισχυρής αγοράς ακινήτων.
Η Ατλάντα, στους πρόποδες των βουνών της Απαλαχίας, είναι η τρίτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στα νοτιοανατολικά. Για δεκαετίες, η μητροπολιτική περιοχή έχει βελτιωθεί στον τομέα της μεταποίησης. Σήμερα, η ανάπτυξη της Ατλάντα έχει επιβραδυνθεί λίγο, αλλά υπάρχουν ακόμα καλές επενδυτικές ευκαιρίες εάν ξέρετε πού να ψάξετε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ακινήτου προς πώληση στη Γεωργία.
Η Ατλάντα φιλοξενεί μια εξαιρετική μουσική σκηνή, καθιστώντας την πόλη με πλούσια νυχτερινή ζωή. Η Ατλάντα κάνει το δρόμο της προς μια υγιή αγορά πωλήσεων το 2018.
Roswell στη Γεωργία, που δεν πρέπει να συγχέεται με τη Roswell στο Νέο Μεξικό, είναι μια εξαιρετική ουδέτερη αγορά που αξίζει τον κόπο. Οι ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων της Roswell έχουν λιγότερα στεγαστικά δάνεια και προβλήματα πληρωμών από την Ατλάντα.
Η Savannah προσφέρει επίσης μια ουδέτερη αγορά. Αυτός ο τύπος αγοράς σημαίνει ότι δεν είναι ούτε αγορά αγοραστή ούτε αγορά πωλητή.
Εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε στη Savannah στο εγγύς μέλλον και ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στη Γεωργία, φροντίστε να διαβάσετε αυτό το άρθρο πρώτα! Μετά από όλα, θέλετε να μάθετε τι παίρνετε, έτσι; Η Σαβάννα είναι ένας τουριστικός προορισμός και κατέληξε να ερωτεύεται την τρομακτική γοητεία της. Αλλά είναι μια καλή Savannah για σας;
Θα δείτε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις άλλες μεγάλες πόλεις, να μετακινηθείτε σε Savannah και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Γεωργία είναι ακόμα εξαιρετικά βολικό.
Η Savannah βρίσκεται στο ποτάμι, είναι γραφική, έχει καλλιτεχνικό σκηνικό, βρίσκεται κοντά στην παραλία, υπάρχουν αρκετές στρατιωτικές βάσεις κοντά, είναι μια πανεπιστημιακή πόλη, πολλά μέρη για να παίξει γκολφ και είναι σε μικρή απόσταση από το Disneyworld.

Είτε σίγουρα μετακομίζετε στη Savannah είτε απλά θεωρείτε ότι πρόκειται για ιδιοκτησία προς πώληση στη Γεωργία, έρχεστε τώρα να δείτε ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε, να εργαστείτε και να παίξετε.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

*** Perfect Επενδυτής Opp *** ΠΩΛΕΙΤΑΙ AS-IS. Μεγάλη μίσθωση ιδιοκτησίας Tennant κατειλημμένο. Κοντά σε ψώνια, σχολεία και εστιατόρια. Κίνητρο πωλητή....
Cod. 9772

Πώληση Αγροικία, Τζόρτζια, Fulton County, Atlanta, 12147 Edgewater Drive

230,561.45EUR
Πώληση
Αγροικία

8662 m²
Αυτό το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση για την αγορά.
UNAVAILABLE
Cod. 6183

Πώληση Χωράφι, Τζόρτζια, Chatham County, Savannah, Savannah

412,888.29EUR
Πώληση
Χωράφι

1 m²
141 στρέμματα γης μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από I-75 διακρατικές.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB